De ‘elke dag is anders’ baas

“Je hebt elke dag wel een nieuwe uitdaging, je krijgt verschillende projecten,  dus je bent niet elke dag op dezelfde werkplek. Dat maakt het gewoon leuk!”

Mijn naam is Rob Böhmer, 32 jaar oud en ik kom uit Westervoort. Ik werk met veel plezier bij Bij Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers als Isoleerder. Ik vertel jou graag waarom het isolatievak een echte ‘elke dag is anders’ baan is. Mede door de verschillende projecten is geen dag is hetzelfde. Dit maakt het werk niet alleen leuk maar ook uitdagend.
En… het is een goed betaalde baan, ook niet onbelangrijk.

Lijkt jou dit ook wel wat?
Bij Takkenkamp zijn bazen altijd welkom!

Vertel eens iets over jezelf Rob

Ik ben 32 jaar oud, kom uit Westervoort en heb een gezin met twee kindjes. Mijn hobby is motorrijden en de hobby van mijn zoontje is kickboksen en daar ben ik dagelijks wel druk mee.

Waarom koos je voor isoleren?

Ik heb altijd in de grofbouw gezeten,  zoals in de asbest en dergelijke en ik wou wel wat anders doen.

Wat maakt het bij Takkenkamp zo leuk? 

Je bent geen nummertje, ze noemen je gewoon bij je naam en je wordt gewaardeerd voor het werk dat je doet. Je hebt fijne collega’s om je heen en het is gewoon leuk werken bij Takkenkamp. Je hebt elke dag wel een nieuwe uitdaging, je krijgt verschillende projecten, dus je bent niet elke dag op dezelfde werkplek. Dat maakt het gewoon leuk! Je hebt natuurlijk ook obstakels tijdens je werken daar moet je dan een oplossing in vinden. Maar ja, dat maakt het wel weer uitdagend. Als je gewoon lekker doorpakt, dan ben je altijd wel op tijd thuis. Er zijn natuurlijk ook wel eens dagen dat je wat minder vroeg thuis bent, maar ja, dat hoort er ook bij. En aan het einde van de maand heb je een mooi zakcentje op de rekening!

Welk project is je bijgebleven? 

Een van de projecten dat me bij is gebleven, is het project in Arnhem Braamberg. Daar moesten we dakbakken inblazen en dat was eigenlijk een uniek project voor mij. Eerst wat dakpannen aan de kant schuiven, dan een patroon er in maken, vervolgens een gat er in boren en die blaasde je vol met parels die verlijmd waren. Dat was gewoon echt een heel mooi project. Dat heb ik destijds met een collega gedaan,  Tom. Die heeft mij ook het vak isoleren geleerd. En dat project dat liep gewoon hartstikke mooi.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Mijn dag begint gewoon lekker met een bakje koffie op de bouw. Dan gaan we even het project bekijken. Dan pakken we de bus uit en inspecteren de muren op een scheurtje of dergelijke dingen of een gat langs de kozijnen die we nog even dicht moeten maken.

Heb je nog een tip?  

Mijn tip aan (toekomstige) collega’s is, zie de problemen op het werk niet als een valkuil. Los ze op en maak er een positieve dag van! 😃

Solliciteer nu

Heeft Rob je overtuigd? Baas. Laat je gegevens achter bij een van de vacatures of stuur een open sollicitatie. Tot snel!